Danish Blade Service ejes af Brian Bendixen der med 20 års erfaring i vingeinspektioner- og reparationer, har fokus på at specialisere sig i dette område i både ind- og udland. Danish Blade Service har tiltrukket medarbejdere med mange års erfaring og indgående viden om vingereparationer.

Derfor kan vores kunder forvente kompetent rådgivning og solidt arbejde udført i høj kvalitet og med stor effektivitet. Vores spids kompetence er reparationer på nye og gamle vinger fra LM Wind Power, Siemens og Vestas. Service Teknikere fra Danish Blade Service er certificeret til at udføre vingereparationer på vinger fra disse producenter. Ydermere besidder vores medarbejdere mere end 10 års erfaring med rope access og har den højeste certificering SPRAT level III på on- og offshore møller. Alle medarbejdere lever op til GWO sikkerhedsstandarder.

Danish Blade Service har et stort materiale- og reservedelskendskab samt stærkt netværk i levering af originale reservedele til både nye og ældre møller. Vi håndterer gerne vejledning om korrekt reservedele, levering og montering.

Danish Blade Service ønsker at stå stærkt som partner med en professionel vingeinspektions- og reparationsenhed. Med en markant erfaring, ærlig dialog og en stærk troværdighed, skaber vi tætte samarbejdsrelationer med vore kunder.

Kvalitets System
Rope Access
On Site Reparationer
Business cases

Vil du høre mere? Kontakt os i dag!